Starta veckan med restaurang

Starta veckan med restaurang

Hejsan hoppsan bloggen! Början på ny vecka igen och det är som det brukar vara, lite sådär segt och trött här på kontoret. Fast det är hör väl lite till och jag har ett riktigt bra recept på hur man kan få måndagen att gå lite enklare, nämligen genom att ta lunchrasten på restaurang. Efter en helg så kan det vara svårt att hitta någon motivation för att gå tillbaka till jobbet på måndagen, därför är det klockrent att hitta något som man kan se framemot. Jag lämnar faktiskt alltid min matlåda hemma på just måndagar för att sätta mig på en restaurang med några kollegor och bara njuta lite av god mat. De flesta andra dagarna så äter jag faktiskt matlåda, vilket gör att de restaurangbesöken som görs blir lite extra goda. Oftast går dagen mycket fortare också om man kommer iväg lite, inte minst om man som jag sitter still flesta delen av tiden. Sen är jag ju väldigt matintresserad också så det är alltid kul att få äta lite spännande maträtter, för gårdagens middag är inte alltid superkul att behöva värma på. Där jag bor och arbetar finns det mängder med härliga restauranger som levererar mat från olika kulturer, vilket naturligtvis är lite extra kul. Om man inte riktigt har tiden att åka iväg på lunch så kan man ta frukostrasten ute på ett café istället, det är också väldigt trevligt och en bra frukost är ju en lysande start på dagen. Ibland tar vi faktiskt vår lunch på ett café också, det är riktigt gott om man inte är sådär superhungrig. Jag hoppas att ni alla får en bra start på den här veckan och unna er ett besök på restaurang. Glöm heller inte att hålla er uppdaterade här på bloggen, fler inlägg kommer framöver. Ha det gott nu!

Kommentarer är stängda.