Tips på en elfirma

Tips på en elfirma

Hej där!

Idag tänkte jag tipsa er om en elfirma som jag använder och är mycket nöjd med. Deras service är professionell och snabb och det är alltid skönt att slippa bekymra sig för elförbrukningen i huset. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som behöver en elfirma i Eskilstuna! Hos dem finns det en elektriker som har jobbat länge i branschen och därför kan ta sig an vitt skilda arbeten som har med el att göra till ett ganska lågt pris. Det vet jag säkert för innan jag bestämde att vända mig till just dem kontaktade jag ett par firmor utöver denna för offerter, och det är då jag kom fram till att de här hade de absolut bästa priserna.

Så, om du behöver elfirma i Eskilstuna, tveka inte att kontakta dem! Du kommer till deras hemsida om du klickar på länken här ovanför. De finns även snickare på det här företaget och att företag har både snickare och elektriker anställda är bra för ofta måste man få hjälp med både bygg och el samtidigt och då är det bekvämt att det finns båda sorterna under ett och samma tak. Deras kundservice är mycket bra också, så man behöver verkligen inte oroa sig för något när man väljer dem! Det var en köksrenovering jag behövde hjälp med och jag behövde mycket bygghjälp men även hjälp av elektriker. För det var enfas el i köket och efter renoveringen är det trefas vilket gör att jag har kunnat köpa på mig en ny induktionshäll samt olika köksapparater och jag kan använda dem alla utan att proppen går hela tiden. Det var väl ungefär vad jag hade tänkt att jag skulle ta upp med er för den här gången och har ni någonting ni vill fråga mig, gör det nere i kommentarsfältet tack!

Kommentarer är stängda.