Stressigt innan semestern

Stressigt innan semestern

Hej på er alla läsare! Äntligen har jag fått tiden till att kunna koppla av i några veckor, släppa allting som jobb innebär och inte känna av någon form av stress överhuvudtaget. Min stresshantering har verkligen fått bekänna färg de senaste veckorna och jag är otroligt glad över det. Nu har jag visserligen under några år byggt upp en bra stresshantering men den sattes minst sagt på prov och jag måste säga att den stressen som många på jobbet kände av var verkligen inte att leka med. Majoriteten av alla gick på semester denna veckan och innan dess behövde vi få klart alla pågående projekt. Jag själv satt ungefär med fem stycken precis påbörjade projekt och ett projekt är tar ungefär en till två dagar i vanliga fall. Men jag hade alltså fyra dagar på mig att slutföra fem projekt, vilket är väldigt mycket på otroligt lite tid. Det var med nöd och näppe som jag hann bli klar med allting innan jag gick på semester och sen var det också midsommar som väntade runt hörnet och skulle planeras under tiden också. Hur jag lyckades med allting är fortfarande för mig ett under, men jag måste säga att jag var väldigt imponerad av mig själv och min stresshantering. Nu har jag alltid släppt allting och kan njuta av min semester i Växjö. Den här veckan blir jag nog bara hemma och tar det lugnt, men ska jag försöka hitta på lite saker. Jag kommer bland annat åka en sväng till Helsingborg för att hälsa på mina föräldrar i några dagar och få uppleva vår fina västkust. Mer än så har jag faktiskt inte planerat men jag har några kompisar som prata om att åka iväg och campa vilket låter väldigt kul. Det var längesedan som jag hängde i naturen så det kan nog vara lite skönt.  


Kommentarer är stängda.