Nu använder jag bara ekologiska hudvårsprodukter

Nu använder jag bara ekologiska hudvårsprodukter

Hejsan på er i det underbara sommarvädret

Här i Borås skiner solen och det är verkligen högsommar. Men ändå blir det nog att jag kommer bli inomhus i eftermiddag efter jobbet för jag har en del saker jag måste göra. Bland annat ska jag sätta mig vid datorn och beställa hem nya ekologiska hudvårdsprodukter. Det börjar ta slut hemma så nu är det dags att beställa hem nya.

Sedan jag började med ekologiska hudvårdsprodukter så har jag inte velat ha något annat för det känns så mycket bättre att använda. Sen får man prova sig fram till vilket märke man själv tycker mest om och vad som passar en bäst, för alla är ju inte lika bra tycker jag. Nu känns det som att jag har hittat ett märke som jag trivs med och som jag kommer använda ett tag framöver. Förutom att beställa hudvård så ska jag även leta upp någon fin present till en vän som snart fyller år.

Jag har ett par olika funderingar på vad jag vill köpa men jag ska sätta mig och kolla lite först på förslagen så får vi se vilket som känns bäst. Vi bor inte i samma stad så det måste vara något som går att skicka, men så tänkte jag också att köper man på nätet så kan man ju skriva in att det ska skickas till en annan adress än sin egen så det tänkte jag nog göra.

Jag vet att hon nog inte tycker att jag behöver köpa någonting till henne, men jag tycker ju det är så roligt att ge bort presenter så jag har liksom svårt att låta bli. Speciellt när man lyckas hitta någonting som man vet att de tycker om eller önskar sig. Hoppas ni har en riktigt fin eftermiddag och att ni mår bra.


Kommentarer är stängda.