Kan behöva massage

Kan behöva massage

Hejsan svejsan bloggen! Vilken strålande dag i Östersund och hade det inte varit för den här galna träningsvärken så hade jag garanterat gett mig ut på en morgonpromenad, men det skulle nog behövas någon timmes massage innan jag klarar av att bege mig ut på en promenad. Anledning till att jag har sådan träningsvärk är för att jag har kört ett redigt gympass i måndags med fokus på benstyrka. Jag spenderade ungefär två timmar i gymmet och det var med krampkänning som jag begav mig därifrån, vilket var minst sagt kämpigt. Det var inte det smartaste draget att gå till gymmet utan jag borde nog ha tagit bilen, för det tog mig ungefär dubbelt så lång tid att gå hem jämfört med hur lång tid det tog att gå dit. Precis efter träningen så var benen helt möra, precis som gelé. Men hem kom jag till slut även om det var med nöd och näppe. Dagen efter kom den första träningsvärken och idag har jag alltså nått toppen. Stelheten i benen är brutal och det är knappt så att jag kan resa mig upp från soffan. Jag har försökt att stretcha några gånger under dagen men det har inte gett några vidare resultat. I vanliga fall kan jag känna att det är bra med träningsvärk, det är ett tecken på att man har kämpat på riktigt bra. När det däremot går så här långt så börjar jag undra om jag inte ska fokusera lite mer på benträning alternativt boka in massage direkt efter varje benpass. Massage brukar hjälpa mig väldigt bra men det finns liksom ingen ork för att jag ska kunna massera mina ben och sen tror jag inte att jag orkar ta mig till någon salong för att gå på en behandling. Det blir helt enkelt att vila sig i form.  


Kommentarer är stängda.