Full fart ner mot Kristianstad

Full fart ner mot Kristianstad

Godmorgon alla läsare! Jag har gjort ett litet stopp på vägen ner till Kristianstad för att få i mig frukost och en kopp kaffe. Det är väldigt många timmar kvar tills jag är framme i Kristianstad vilket känns en aningen segt, men å andra sidan så är det semester och då ska man inte klaga. Innan jag åkte så gjorde jag en motoroptimering på bilen och jösses vilken skillnad det blev på körningen, nu är det riktigt bra tryck i pärlan. Vid fyra tiden i morse så lämnade jag Östersund för att bege mig söderut och än så länge har det rullat på riktigt bra utan någon trafik, men ju längre ner i landet jag kommer så lär antalet bilar på vägarna öka. Å andra sidan så blir också vägarna bättre så att man kan gasa på lite mer, för efter motoroptimering så går bilen som ett skott. Det som är så bra med motoroptimering är att det inte bara ger bilen lite extra kraft i motorn utan det drar även ner bränsleförbrukningen, så jag sparar säkerligen in några kronor på det. Efter den här pausen så tänkte jag faktiskt köra på en ganska bra bit ner, minst till klockan två sen får det nog bli ett stopp för att käka lunch. Jag kommer köra på inlandsvägen den här gången och sen tar jag antagligen vägen via Stockholm när jag ska åka hem, för att få variation i körningen. Det känns ganska segt att nästan ha tio timmar kvar tills jag är nere i Kristianstad, men när jag väl är framme så kommer det kännas riktigt skönt. Anledningen till att jag är på väg till Kristianstad är för att hälsa på mina föräldrar som bor där nere och sen är det också där ifrån jag är, så det blir lite som att komma hem.  


Kommentarer är stängda.